De ce curatarea gratarului fry top este important
Gratarul fry-top nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie profesionala si este una dintre cele mai bune modalități de a vă face meniul mai divers și atrăgător!
Indiferent dacă il utilizați o dată pe săptămână sau în fiecare zi, gratarul fry top trebuie mentinut curat pentru a menține eficiența gătitului și pentru a preveni transferul de aromă.
Dacă gătiți burgeri, sandvișuri, carne, peste sau legume este important să curățați regulat gratarul dupa fiecare gatire, deoarece pe suprafata gratarului va ramane grasime, sosuri si alte resturi de alimente.
Dacă grăsimea și murdărie nu sunt curățate, acestea se vor acumula în mod continuu, care se va carboniza apoi într-o substanță tare, care este extrem de dificil de îndepărtat, iar căldura nu se va transfera în mod egal și eficient si riscati ca friptura dvs sa aiba gust de ranced si ars.
După fiecare utilizare, utilizați o racletă pentru a îndepărta excesul de grăsime și alimente.
O dată pe săptămână, deconectați gratarul și lăsați să se răcească complet. Utilizați o cârpă proaspătă de curățare și un detergent neabraziv pentru a curăța suprafața și apoi clătiți bine cu apă.
Lasă un răspuns